Tabakoğlu pastırma kesimi

Türkiye’nin en iyi pastırması nerede?

Pastırma denilince akla Kayseri geliyor, Kayseri denilince de akla gelen ilk pastırma markası Başyazıcı'dır. Başyazıcı, altmış beş yılı aşkın deneyimiyle pastırmadaki başarısını kanıtlıyor. Özel olarak Kayseri'de hazırlanan pastırmalar, buz aküsü ve strafor kutusuyla Türkiye'nin her noktasına gönderilmektedir.

Tabakoğlu pastırma kaç TL?

FİYAT LİSTESİ

Pastırma Çemenli (Kahvaltılık) Kg280 TL
Pastırma Çemeni Sıyrılmış (Çemeni Kadar Eksik) Kg280 TL
Sucuk Parmak Kg240 TL
Çemen 250 Gr10 TL
Çemen 500 Gr20 TL

Kastamonu pastırması fiyatı ne kadar?

Kastamonu pastırması, zamanında ve gerekli olgunlaşmadan sonra satışa sunuluyor. Kendimiz de bu pastırmayı tüketmekteyiz. Kastamonu'da pastırmanın kilosu 140 lira, ekmeklik pastırma ise 150 liradır.

Pastırma hangi ülkeye ait?

Pastırma, çiğ etin çeşitli baharatlar ve tuzla kurutulması ile yapılan Türk mutfağında bir yiyecektir. Günümüzde Kayseri pastırma üretim kenti olarak bilinir. Pastırma eski bir Türk yiyeceğidir. Pastırmayı ilk yapanların Orta Asya'da Hunlar olduğu bilinmektedir.

Pastırmanın neresi iyi?

Pastırma hayvanın üst sırt kısmı dediğimiz antrikot veya kontrafile kısımlarından yapılır. Zira bu kısımlar çok fazla hareket etmediği için yumuşak, yağlı ve lezzetli olmaktadır.

Kastamonu pastırması mı Kayseri mi?

üretimi daha butik olduğu için fazla ünlenmemiş olan kastamonu pastırması hem lezzet hem yapılış hem de görüntü açısından kayseri pastırmasını farklı yener. mutlaka deneyin! kastamonu pastırması kayseri pastırmasına göre daha koyu renklidir. damak tadı olarak kastamonu bana daha yakın geliyor.

Pastırma fiyatları ne kadar?

Pastırma Fiyatları

  • 200 gr Pastırma. 48,10 TL.
  • 250 gr Pastırma. +1 satıcı 59,99 TL.
  • 500 gr Dana Pastırma. 175,00 TL.
  • Şahin 90 gr Pastırma. +2 satıcı 30,60 TL.
  • Cumhuriyet 90 gr Pastırma. +1 satıcı 64,90 TL.
  • 1 kg Antrikot Pastırma. +2 satıcı 220,00 TL.
  • Apikoğlu 500 gr Pastırma. 149,00 TL.
  • Gönenli 150 gr Pastırma. 400,00 TL.